Qishta
![](https://lubnabenhalim.ly/wp-content/uploads/2018/05/qishta-1a.jpg)
recipe
ingredients:
2.5 cups full fat milk
2.5 Tbsp. corn starch
½ cup double cream
3 Tbsp. sugar
2 Tbsp. Geranium water
Method:
In a sauce pan whisk together milk, corn starch and sugar till very well incorporated and the corn starch dissolves in milk, put the pan on a medium heat and continue stirring till it starts to thicken.
Take it off the heat then add cream and Geranium water, let it cool down to room temperature before use.
![](https://lubnabenhalim.ly/wp-content/uploads/2018/05/qishta-2a.jpg)
بالعربي
الطريقة:
في طنجرة نحركو كويس الحليب و النشا و السكر لين يذوب النشا و نحطوها على نار هادية مع الاستمرار في التحريك لين القوام يولي غليظ شوية.
نحولوها من عالنار و نظيفوا القشطة و ماء العطر، نحركوها كويس و نخلوها تبرد بحرارة الغرفة قبل الاستعمال.
المقادير:
2.5 كوب حليب كامل الدسم
2.5 م.ك نشا ذرة
3 م.ك سكر
½ كوب قشطة
2 م.ك ماء عطر
try making Konafa with Qishta
![](https://lubnabenhalim.ly/wp-content/uploads/2018/05/konafa-1a.jpg)