Qishta

recipe
ingredients:
2.5 cups full fat milk
2.5 Tbsp. corn starch
½ cup double cream
3 Tbsp. sugar
2 Tbsp. Geranium water
Method:
In a sauce pan whisk together milk, corn starch and sugar till very well incorporated and the corn starch dissolves in milk, put the pan on a medium heat and continue stirring till it starts to thicken.
Take it off the heat then add cream and Geranium water, let it cool down to room temperature before use.

بالعربي
الطريقة:
في طنجرة نحركو كويس الحليب و النشا و السكر لين يذوب النشا و نحطوها على نار هادية مع الاستمرار في التحريك لين القوام يولي غليظ شوية.
نحولوها من عالنار و نظيفوا القشطة و ماء العطر، نحركوها كويس و نخلوها تبرد بحرارة الغرفة قبل الاستعمال.
المقادير:
2.5 كوب حليب كامل الدسم
2.5 م.ك نشا ذرة
3 م.ك سكر
½ كوب قشطة
2 م.ك ماء عطر
try making Konafa with Qishta
